loader image

VINN EN TATUERING

Det var här det började för 1 år sedan med de röda fjärilarna på halsen! Det var då Helena satte sig som trainee för linework tatueringar, gärna minimalistiskt. Helena har valt att driva sin tatueringsstudio som man gjorde när hon själv fick sin första tatuering blott 15 år gammal med färdiga stenciler att välja från hennes pärm alternativt att man tar med en egen bild/screenshot på vad man vill ha. Nytänkande däremot är att du alltid får ett fast pris samt att du kan betala med klarna.

Helena är fortfarande trainee och hennes arbeten kan du följa på instagram “made.of.mad.maiden”. Men först ska du tävla och ha chans till att vinna en tatuering värde 3000kr. Vi kommer att dra vinnaren live på vår Instagram “bozza.se” 1/5-22.

För att tävla gå till vår IG och/eller FB och FÖLJ
GILLA inlägget skriv DELAT och sen delar du OFFENTLIGT (viktigt) på er story och tagga @bozza.se samt @made.of.mad.maiden

LYCKA TILL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sök

Senaste inlägg