loader image

Hem

>

>

Coachingsamtal

Bozza workshop

COACHINGSAMTAL

Hypotes
Du känner dig vilsen. Leder och muskler ömmar och ditt sinnestillstånd är utmattat. Du har vant dig och gör därför ingenting åt det, du har inte tid. Kvällarna avslutas under pläden i soffan framför teven för att få lite återhämtning innan karusellen snurrar igång på nytt.
Slutligen kommer du till den punkten när du känner att du behöver förändring, men vet inte vart du ska börja.

Så här ser det ut för många av våra klienter när vi träffar dem första gången. Men nu är det slut på detta ekorrhjul av slitage, nu ska du få hjälp! Våra kroppar är gjorda för rörelse, för att användas. Våran livsstil sätter spår i kroppen som vi kanske inte alltid är medveten om vad det egentligen beror på. Vet du inte vad ditt behov är så kan du boka ett coachingsamtal så guidas du rätt.

Det kan vara kosten som gör dig inflammerad och trött eller felaktig (ingen) träning för din kropp. Det kan också vara psykisk ohälsa, vad kom först ->hönan eller ägget? Oavsett så kommer vi att hitta just din väg att gå, på dina villkor och förutsättningar så att du kan känna dig vardagsnöjd.

Här behandlar vi inte bara symtomen (det som smärtar) utan letar på djupet i din kropp för att finna orsaken. När man hittar svagheterna som skapar obalansen blir du informerad om hur du framledes skall undvika att hamna i denna position igen. Du kommer bli mer medveten om din kropp och dina vardagliga val och möjligheter.

Att vara vardagsnöjd innebär att du mår bättre både fysiskt och psykiskt. Det kommer att vara en process, en utveckling av dig själv. Det gör ingenting om det tar lite tid, bara det inte tar för lång tid, då går du sönder. Om du börjar med att prioritera dig själv så får du energi och orkar finnas där för andra sen också!