loader image

Hem

>

>

Hudanalys & Hudvård

Bozza workshop

HUDANALYS & HUDVÅRD
Grunden till alla skönhetsbehandlingar bygger på din hud och ingen är den andra lik.

Det vi ser på våran hud är ett resultat av vad som sker under ytan. Därför jobbar vi med senaste uppdaterade tekniken av hudvård genom att anlysera huden maskinellt med Skin Plan Analyzer. Inga mer gissningar el testperioder på hudvårdsprodukter behövs längre. Ett exakt resultat av din huds över/underskott presenteras på bara några minuter.

Sedan mer än ett decennium är SkinPlan experter på vetenskapliga hudanalyser. Hudens tillstånd förändras dessutom med årstiderna, med åren och även beroende på vårt fysiologiska tillstånd så produkter kan komma att behöva skiftas med olika tidsintervaller.

Våra hudanalyser är helt GRATIS! Och inget köptvång av våra produkter finns. Däremot vet vi att vi kan plocka ihop ett exakt ”recept” på specifikt din huds behov  efter vår analys. Och våra produkter från Skin Plan konkurerar ut de flesta andra märkena på marknaden rent prismässigt. Ingen mer acne, ingen flottig el narig hy, endast den perfekta  glowen!

INNAN HUDANALYSEN
– Tvätta av ansiktet ordentligt
– Smörj ej in ansiktet med några hudvårdsprodukter
– Kom sminkfri
– Viktigt att du vart utan hudvårdsprodukter i minst 2 timmar innan analysen för att inte få ett felaktigt resultat

HUR GÅR DET TILL
Vi börjar med att mäta din huds barriärfunktion på sebum (fett) och fukt. Är du låg/hög/normal?
När analysen är klar fyller vi ett mätkort på ansiktets olika zoner – vilket tillstånd som din hud har för tillfället på de olika zonerna. Då får vi fram ett resultat över vilka produkter från SkinPlan som just din hud är i behov av.

Om du väljer att använda Skin Plans produkter bokar vi in en ny kostnadsfri uppföljning som sker tre veckor senare. Då analyserar vi hudens tillstånd på nytt och ser hur den börjar förändras och hur produkterna skall fortsättningsvis användas på specifikt dig. Detta är en kvalitetskontroll som är viktig för oss.

HUDVÅRDSPRODUKTER
Idag är nästan alla hudvårdsprodukter uppdelade i olika hudtyper  som: normal, torr, fet, känslig och blandhy.

SkinPlans produkter är helt annorlunda, de anpassas helt individuellt med hjälp av analysen.
Med de vetenskapliga studierna som bas, har man utvecklat ett hudvårdssystem som verkligen fungerar med visuella och vetenskapliga bevis.

SkinPlans´produkter skapar en normal nivå mellan fukt och sebum och ger en fin lyster och ett friskt utseende. Hudens åldersprocess saktas ner väsentligen!

VARFÖR HUDVÅRD
– En torr hy leder till rynkor, hudirritationer och hudsjukdomar. Hudens sebumproduktion (fettproduktion) är viktig eftersom den binder fukten till huden. Om den är för låg är sannolikheten större att huden blir torr.

– En fet hy kan leda till pormaskar och akne. Om sebum-produktionen är för hög kan man lättare få akne och oren hud.

– En bra balans mellan sebum och fukt garanterar en sund och vacker hy.