loader image

Hem

>

>

Massage

Bozza workshop

MASSAGE
Du är stel och lederna/musklerna ömmar. Det är hög tid för massage! Redan efter första behandlingen känns det mycket bättre, du blir mer rörlig och huvudvärken släpper. Energin kommer åter och du kastar dig ut i livet igen! Det går lätt, ett tag iaf. Sen är du där igen, med värk och stelhet som smärtar. Moment 22.

Om du byggt på obalanser under en längre tid som tillslut blir ett smärttillstånd behövs det mer än 1 behandling för att komma tillrätta med problemen. Det är ej heller ovanligt att man upplever en tillfällig försämring i sitt tillstånd efter massagen när kroppen ska återgå till normalläge. Rörligheten skall ha förbättrats men du kan bli beröringsöm.

KLASSISK MASSAGE
Klassisk massage lindrar trötta och spända muskler. Behandlingen hjälper dig och din kropp att slappna av och du får njuta av att bli omhändertagen. Spänningarna i kroppen minskar under och efter behandlingen samtidigt som det ger en känsla av ökat välbefinnande.
Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i nacke, axlar, rygg och ben. Dessutom bidrar den till att du känner dig mer energisk, mjukare, mer rörlig och att du får en bättre cirkulation.

IDROTTSMASSAGE
Fördelarna med idrottsmassage är många, ett axplock är:
– Snabbare återhämtning
– Ökad energi
– Bättre rörlighet
– Förebygger skador
-Optimerar din träning

Idrottsmassage är en mer djupgående och kraftfull behandling. Den passar dig som är stel, har kramptillstånd (muskelknutor), spända triggerpunkter, skador och andra obalanser i muskulaturen. Behandlingen gör att slaggprodukter rensas ut, vilket leder till att näringstillförseln till vävnaden ökar. Det ger en smärtlindrande effekt.

Regelbundna behandlingar ger en avslappnande effekt som leder till bättre återhämtning. Skaderisken minskar vilket gör att du kan intensifiera din träning.

AKUT
Vid förfrågan om akuta tider, kan du ringa på 070-683 88 32 så kollar vi om det finns ngn möjlighet att lösgöra en tid.

AMBULERANDE MASSAGE
Vill du att jag kommer ut till din arbetsplats & masserar dig & dina kollegor så finns den möjligheten att tillgå.
Maila för mer information på tantraffa@bozza.se