loader image

Hem

>

>

PDO Trådar V Soft Lift

Bozza workshop

PDO TRÅDAR V SOFT LIFT

Ett bra alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, narkos, kniv eller konvalescens! Trådarna vi lyfter huden med är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen själv bryter ner trådarna på ett naturligt sätt.

TRÅDAR
Monotråden

Ger fin hudstruktur, tar permanent bort fettdepåer och stimulerar kroppen att bilda kollagen. Används vid behandling av dubbelhaka, nasolabialveck, marionettvinklar och områden runt ögonen.

Monotråd Screw
En längre tråd som är vriden runt nålen. Denna stimulerar och ger en högre andel kollagen jämfört med den traditionella monotråden. Screwtråden används oftast för områden som nasolabialveck, lyft av munvinklar, kind, tear trough och panna.

Pdo Tråden
Stjärnformad och har små dubbelriktade hullingar som lyfter upp och håller huden sträckt över en längre tid. Det ger huden en spänstig struktur, minimerar linjer, rynkor och ger huden en fin lyster. Områden som behandlas med denna tråd är bl.a kind, käklinje, hals, ögonbryn mm.

Arte Tråden
Har en kraftfull styrka som har gjutna hullingar. Den superstarka kraften och de gjutna hullingarna gör att varaktigheten och effekten håller över en längre tid, mer än ett år. Denna tråd gör huden spänstig och ger en fin lyster, minimerar rynkor och linjer.

Denna tråd är lämplig på områden som kräver en stark lyftkraft så som tex käklinje. Den kan även användas på läderaktig hud, och hud som har kraftfulla djupa rynkor och linjer.

Det är individuellt hur många trådar som går åt p.g.a hudens struktur, hudens elasticitet, och vilken livsstil man har. Exempelvis påverkas huden av rökning och gör den ”läderaktig”. Då krävs fler trådar som dessutom måste ha en kraftfull styrka.

BEHANDLINGSOMRÅDEN
Panna, haka, läppar, hals, käklinje, ögonbryn, tear trough, dubbelhaka, tunna veck,rynkor, glabella, nasolabialveck, marionettvinklar.

FÖRE BEHANDLINGEN
Innan trådarna läggs bedövar vi först med en kraftfull bedövningssalva.
Kom gärna 30 minuter före behandlingsstart för att få bedövningssalvan applicerad.

Därefter injiceras en snabbverkande hudbedövning. Om du tidigare har fått tandläkarbedövning och ej reagerat på den så kan du även få denna bedövning.

RESULTAT
Man får ett direkt föryngrat resultat. Me efter ca 8 veckor ser man det slutgiltiga resultatet när fibroblaster i huden stimulerats och gett en ökad kollagenproduktion.

Kollagentrådarna är som skelettet är för kroppen, gör huden spänstig och fast. Huden får även en bättre kvalitet och lyster.

BIVERKNINGAR
Minimala i form av lättare svullnad eller blåmärke lokalt.

HÅLLBARHET
12-24 månader.

KONTRAINDIKATIONER
Om du är hjärt/kärlsjuk och tar kraftigt blodförtunnande preparat såsom Waran, Clopidrogel etc. kan du inte genomgå denna behandling.

Undvik att ta medicin som innehåller acetylsalicylsyra minst 24 timmar innan behandlingen (ex. Diklofenak, Voltaren, Treo, Ipren). Dessa mediciner gör blodet tunnare vilket ökar risken för blåmärken och blödningar.

Undvik att inta alkoholhaltiga drycker ett dygn innan behandling.

EFTER DIN BEHANDLING
Direkt efter behandlingen kan man återgå till normal aktivitet men undvik att sminka över området de första tolv timmarna. Utför ej heller någon fysisk aktivitet som t.ex gymmet, löpning etc. det närmsta dygnet.