loader image

Hem

>

>

XL Hair

Bozza workshop

XL HAIR

XL Hair är en hårbooster mot håravfall som har vunnit en Beauty Trophy för årets bästa hårprodukt! Det är det senaste sättet att behandla skallighet och symtomatiskt håravfall.

Håravfall reduceras till normala nivåer, torrhet, hår-klåda samt mjäll i hårbotten avtar markant. Hårets kavitet och tjocklek förbättras väsentligt. Sammantaget ger dessa effekter ett mer vitalt och kvalitativt hår.
Produkten är speciellt framtagen för hårbotten men kan även användas för att behandla skägg och ögonbryn. Produkten innehåller bland annat Hyaluronsyra som är ett kroppseget hormon som stimulerar cellförnyelsen.

HUR FUNGERAR XL-HAIR
Återskapar och motverka håravfall i alopeci (håravfall) hos unga till medelålders män och kvinnor. Det kan stoppa aktivt håravfall på 3 månader och stimulera ny hårväxt på 6 månader. Innan patienten injiceras med XL-Hair ska individen tvätta och torka håret ordentligt. Tvättning av håret ska ske 2-4 timmar innan behandling utförs. Produkten du tvättar håret med är speciellt framtagen för behandlingen och finns att köpa på plats.

Det är en snabb och enkel metod där injektionerna görs med mycket fina nålar och är huvudsakligen smärtfritt. Behandlingen är kundanpassad och sker endast efter att du först gör en kostnadsfri konsultation.
Användning av XL-Hair sker enbart på Icke-inflammerad hud.

Utförs av legitimerad specialistutbildad sjuksköterska.