loader image

Hem

>

>

Yumi Lashes

Bozza workshop

YUMI LASHES
Åldersgräns 15 år med målsmans godkännande och underskrift.

Yumi är en lyxig behandling för dina naturliga ögonfransar som syftar till att lyfta fransarna och vårda dem med keratin så de blir tätare och längre.

HUR FUNKAR DET
Tekniken är avancerad och patenterad, därför finns inga likvärdiga behandlingar att jämföra. Keratinet verkar som en laminering av din egna frans, vårdar och stärker med bla vitamin E och livscykeln blir helt enkelt längre och fransarna ökar i antal/längd och tjocklek. Resultatet är omedelbart och ger glansigare och mjukare fransar som böjs uppåt och varar i 8-12 veckor. Vi kombinerar keratinbehandlingen med att färga dina egna fransar. Behandlingen är fri från starka kemikalier!

NÄR SKA BEHANDLINGEN UPPREPAS
Yumi Lash behandling bör upprepas var 8:e vecka för fortsatt resultat då det kommer nya fransar som då också behöver nyanseras och lyftas. Yumi är ingen quick-fix behandling där du omedelbart får ”drömfransarna” men för den som vill vårda sina fransar så kommer Yumi att påverka hur dina fransar framöver växer ut då vi töjer fästet att vinklas uppåt.
Efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats markant.

VARFÖR YUMI
Yumi är räddningen för dig som skadat dina fransar med dåliga fransförlängningar, mascara och böjning samt att Yumi även vänder sig även till män (oftast då med ett mjukare lyft). Eftervården med keratinmascara är nödvändig, finns att köpa på plats.

IBLAND BLIR LYFTET SVAGARE
Hormonell obalans i kroppen kan påverka hållbarheten på behandlingens resultat då vi normalt tappar mer hår/fransar. Tex. Första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, ammning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen etc.

Slarvigt använd eftervård påverkar också lyftets resultat.

INFÖR BEHANDLINGEN
Du skall komma osminkad och ren till behandlingen som tar ca 90 min att utföra. Fransarna behandlas i 5 steg. De mjukas upp, tillförs keratin, fixeras, färgas och lamineras. Behandlingen är smärtfri och du kan t.om sova under din behandling.

SKÖTSELRÅD
Du får INTE gå och sova tidigare än 5 timmar efter avslutad behandling då det är den tiden det tar för fixeringen av fransens form att bli stabil. Lägger du dig mot kudden kommer du att påverka fransarnas form och de fixeras i felakigt läge. Du bör därför helst sova på rygg första natten.

Du får EJ heller gnugga fransar under samma fixeringsperiod då du kan peta fransarna snett. Råkar du av misstag komma åt fransarna så de hamnar i oordning så använder du din eftervård att borsta dem rätt igen.

Fransarna får ej tvättas på minst 48 timmar. Du får heller inte träna, bada bastu, sola solarium eller på annat sätt göra så att fransarna utsätts för fukt under de 2 första dygnen.

Keratinmascaran är genomskinlig och den nödvändiga eftervården, skall appliceras varje morgon efter din behandling, i vissa fall både morgon och kväll. (finns att köpas på plats).
Vi säljer även kompletterande svart masca som är vitaminberikad samt serum för snabbare tillväxt.

HYGIEN
Dina ögon och fransar skall tvättas dagligen då våra franskörtlar innehåller demodex kvalster som äter upp fransrötterna och ger ögoninflammationer om körteln täpps igen av smuts.
Tvål innehållande sulfater bör ej användas.